Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с Йордан Цонев, зам.-председател

...
 Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с Йордан Цонев, зам.-председател
Коментари Харесай

Карадайъ: Формула за успех - опитът и младостта заедно

 Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дружно с Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС  и  Атидже Вели- евродепутат, дойдоха в Добрич, с цел да поддържат листата за региона, чийто лидер е д- Хасан Адемов. На предизборния протест участваха още и Гюнер Четин - зам.-кмет на община Чорлу и представител на Движение за права и свободи за регион Тракия, Р Турция и Аднан Кум - зам.-кмет на община Чорлу.

 В своето изявление в залата на Драматичния спектакъл в Добрич Карадайъ съпостави досегашното ръководство на страната с  „ Една еднолична тоталитарна власт, която натрупа 20 милиарда нов дълг, който ще се заплаща от нашите внуци. “

И продължи: „ Този дълг някой би трябвало да го заплаща. “

Карадайъ цитира и статистиката, която  показва, че последните 10 години от България са си тръгнали  500 000 души. Лидерът на партията изрази своята паника от това, че една партия е използвала страната за партийни цели. „ Използваха държавния уред за партийни цели, това се споделя слепване на партия и страна. “ сподели още той.

Председателят на Движението  даде образец с това по какъв начин Движение за права и свободи схваща правенето на политика за младите и уточни листатата за област Добрич, в която доминират младежи, а междинната възраст на претендентите е 39 години. „ Така се прави политика за младежите, с младежите. Ще дадем път  за техните фантазии. Но на тази младежка листа и сила й би трябвало една дребна фалшификация – опит - и житейски, и професионален.  Така прави политика Движение за права и свободи - опитът дружно с младите, с цел да може и на следващия ден да има опитни хора. Така се получава приемствеността. “

Карадайъ продължи с апел към залата:  „ Този път Добруджа би трябвало да покаже това, което може. Трябва най-малко 2-ма народни представители. Движение за права и свободи има стратегия с цели, които от предходната година са цели и на Европейски Съюз. С номер 7 за  Рестарта на държавността! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР